Rethymnon / Adelianos Kambos. Viihtyisä, tasokas ja hyvästä palvelustaan tunnettu hotelli rannalla, Adelianos Kambosin kylässä. Hotellin lähellä paljon palveluita, kauppoja ja ravintoloita. Rethymnonin keskustaan (7 km) pääsee kätevästi bussilla, lähin bussipysäkki 100 m:n päässä. Kauniisti sisustetuissa huoneissa on lämmitys/ilmastointi puhelin, kaapeli-tv, jääkaappi, wc, kylpy/suihku, hiustenkuivaaja, parveke tai terassi. Kauniissa hyvin hoidetussa puutarhassa on kolme uima-allasta ja iso lastenallas, allaspyyhkeet. Kuntosali, sisäallas, sauna ja tenniskentät. Rannalla vesiurheilukeskus. Langaton verkko yleisissä tiloissa.

Hotellin maksuton lastenkerho & All inclusive. Hotellissa omat kerhot eri ikäisille lapsille: 8 kk - 3-vuotiaille, 4 - 6-vuotiaille, 7 - 12-vuotiaille ja 13 - 15-vuotiaille. Hotellin koulutetut lastenhoitajat järjestävät monipuolista ohjelmaa päivittäin klo 10 - 21:30. Hotelli tarjoaa alle 13-vuotiaille ilmaiset välipalat ja juomat päivittäin klo 11 - 17:00 lasten Tasty Corner-ravintolassa. Hotellialueella, lastenkerho, pelihuone (mm. play station/videopelejä ja internet) ja leikkialueita.

Keskikesällä 15.06 - 15.09 lapsilla myös mahdollisuus yöpyä kerhotalossa lastenhoitajien valvonnassa, palvelu on lisämaksuton.

Majoitus

Majoitus 1) päärakennuksen kahden hengen hotellihuone, lisämaksusta 2) kahden hengen huone merinäköalalla, 3) perhehuone neljälle (erillinen olo-ja makuhuone) tai 4) bungalow. Suihku tai kylpy, wc ja parveke tai terassi. Kahden hengen hotellihuoneisiin ja bungaloweihin mahtuu lisävuode. Lapsialennus alle 14-vuotiaalle kahden aikuisen kanssa.

Ateriat

Aamiainen. Lisämaksusta edullinen puolihoito tai All inclusive. All inclusive alle 14-vuotiaalle -50%.

All inclusive, sisältää:

- buffetaamiainen, -lounas ja-illallinen, välipalat/jäätelö/snack-ruokaa, yöpala ja gala-illallinen kerran viikossa.

- virvoitus-ja alkoholijuomat (ei shampanja / osa tuontialkoholijuomista) klo 10:00 -01:00

- tulopäivänä huoneessa pullo viiniä, hedelmäkori ja mineraalivettä

- minibaari (virvoitusjuomia ja olutta), täytetään päivittäin

 

Lisätietoja

Virallinen luokitus*****, rakennettu 1973, 519 huonetta. Lämmitys on toiminnassa alkukeväästä ja loppusyksystä hotellin määritteleminä aikoina.

 

Yhteystiedot

Adelianos Kambos, Rethymnon, Kreeta
p. +30 28310 71002
www.aquilahotels.com

 

EmediateAd