Teneriffa

Teneriffa on Kanariansaarista suurin. Sen maamerkki on Teiden tulivuori, joka on Espanjan korkein vuori, joka kohoaa lähes neljän kilometrin korkeuteen. Keskitalvella sen lumipeitteinen huippu on vaikuttava näky, jota voi ihailla jo lentokoneesta saarta lähestyttäessä. Teneriffa on ainutlaatuinen saari myös siksi, että sillä on neljä eri ilmastovyöhykettä. Pohjoisesta tulevat pilvimassat pysähtyvät Teideen, joten saaren pohjoisosa on vehreää ja rehevää. Saaren eteläpuoli sen sijaan jää sateista paitsi ja on karu ja kuiva. Saaren suosituin lomakeskus Playa de las Américas etelärannikolla onkin tunnettu siitä, että aurinkoa riittää lähes jokaiselle päivälle vuodessa.

Teneriffan hienot uimarannat

Playa de las Américasissa on myös saaren parhaimmat uimarannat. Täällä voi nauttia leppoisista lomapäivistä tummilla laavarannoilla tai kullankeltaisella hiekkarannalla, jolle on tuotu hiekkaa Saharasta saakka.

Runsaasti harrastusmahdollisuuksia

Teneriffalla löytyy monipuolista puuhaa lomanviettäjälle. Voit lähteä sukeltamaan tai surffaamaan tai veneretkelle, jolla voit nähdä valaita ja delfiinejä. Myös golfareille on loistavat olosuhteet saaren seitsemällä kentällä.

Vuokraa auto!

Kun vuokraat auton, ulottuvillasi on koko moni-ilmeinen saari. Retki Las Cañadasin kansallispuistoon vie Teneriffan vulkaanisiin maisemiin, joita hallitsee lumihuippuinen Teide. Perinteinen perhenähtävyys on Loro Parque -eläinpuisto. Sen miekkavalas- ja delfiiniesityksien ohella voi nähdä papukaijoja ja pingviinejä. Puisto sijaitsee Puerto de la Cruzin ulkopuolella Pohjois-Teneriffalla. Pohjoisrannikolla Orotavan laaksossa on banaaniviljelmiä ja siellä kasvaa Välimerelle tyypillisiä hedelmäpuita. Saaren pääkaupungissa Santa Cruzissa on tarjolla arkkitehtuuria, museoita, taidegallerioita ja historiaa.

Hinnat ja varaustilanne

Alla olevista linkeistä pääset katsomaan kohteen lähtöjä ja hotelliesittelyjä hintoineen sekä varaustilannetta:

Playa de las Américas

Puerto de la CruzEmediateAd